Εκτροφείο American Akita, εκπαίδευση, κουτάβια, ξενοδοχείο

  • Θέση Πύλα, Αυλώνας Αττικής
  • Τηλ: 6971630318
  • Τηλ: 6976511115
  • Email: info@americanakita.gr
Πληροφορίες

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποιες είναι μερικές δραστηριότητες που είναι καλές για ένα Akita;

Το Akita λατρεύει να περνά χρόνο με τους ανθρώπους του. Είναι ένα λαμπρό και ευέλικτο σκυλί. Πολλά Akita διαγωνίζονται με επιτυχία στην τεράστια γκάμα αθλημάτων σκύλων AKC σε όλη τη χώρα. Έχουμε Akitas με τίτλους σε Barn Hunt, Lure Coursing, FCAT, Scentwork, Nosework, Tracking, Weight Pull, Rally, Obedience, Trick dog, Agility, Dock Diving, κ.λπ. αυτές είναι εξαιρετικές ευκαιρίες για να παρακολουθήσετε μαθήματα και να μάθετε κάτι διασκεδαστικό με τον σκύλο σας. Το Akita μπορεί επίσης να είναι ένας υπέροχος συνεργάτης για πεζοπορία, κανό και κάμπινγκ.

Πώς είναι τα Akitas σε θερμότερα κλίματα;

Τα Akitas είναι μια φυλή διπλής επίστρωσης που αναπτύχθηκε και επομένως ευδοκιμεί σε ψυχρότερο κλίμα. Δεν είναι αδύνατο να ζεις σε ένα θερμότερο κλίμα με το Akita, αλλά το να έχεις ισχυρό AC θα είναι σημαντικό. Κατά τους πιο ζεστούς μήνες, οι βόλτες και οι υπαίθριες δραστηριότητες θα πρέπει να περιορίζονται σε νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ και το Akita σας μπορεί και θα υπερθερμανθεί εύκολα, επομένως είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι δεν ξοδεύουν πολύ χρόνο στις καυτές θερμοκρασίες.

Ποιες είναι οι καλύτερες μέθοδοι εκπαίδευσης για ένα Akita;

Χρησιμοποιούμε μια ισορροπημένη προσέγγιση στην εκπαίδευση σε σχέση με τη φυλή Akita εδώ στο Quandum Akitas. Τα Akitas δεν τα πάνε καλά με βαρύ χειρισμό ή σκληρές διορθώσεις. Οι καλύτερες και πιο επιτυχημένες εργασιακές σχέσεις με αυτή τη φυλή βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και την εμπιστοσύνη. Τα Akitas είναι πεισματάρα και έχουν ισχυρό κεφάλι καθώς και ανεξάρτητη σκέψη. Εξαιτίας αυτού, η ανάπτυξη μιας σαφούς δομής και γνωστών κανόνων και ορίων από νωρίς και η διατήρηση αυτών σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους είναι πολύ σημαντική. Το Akita είναι μια πρωτόγονη φυλή και είναι πολύ διαφορετικό στη συμπεριφορά και την ενασχόλησή του με τον χειριστή του από ορισμένες από τις πιο παραδοσιακές ράτσες εργασίας σας όπως ο Γερμανικός Ποιμενικός ή το Βελγικό Μαλινουά. Ένα Akita δεν είναι μια φυλή που μπορεί να προσφερθεί. Δεν έχουν νοοτροπία "εργασία για να σε ευχαριστήσουν" όπως πολλές άλλες ράτσες. Ένα Akita δουλεύει ΜΑΖΙ σας, όχι για εσάς. Οι προπονήσεις με ένα Akita είναι πιο αποτελεσματικές όταν γίνονται σε σύντομες εκτοξεύσεις πιο συχνά, παρά μακροχρόνιες και επαναλαμβανόμενες. Αυτό που παρακινεί ένα Akita θα είναι το διαφορετικό σκυλί σε σκύλο και η εύρεση αυτού του κινήτρου θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι για την οικοδόμηση μιας εργασιακής σχέσης με τον σκύλο σας.

Πόση άσκηση πρέπει να κάνει ο σκύλος μου;

Η άσκηση είναι ένα σημαντικό μέρος της ιδιοκτησίας ενός σκύλου. Για τα κουτάβια, ένας καλός εμπειρικός κανόνας για το περπάτημα είναι 5 λεπτά ανά μήνα. Έτσι, ένα κουτάβι 4 μηνών θα μπορούσε να έχει 20 λεπτά περπάτημα την ημέρα. Είναι απολύτως σημαντικό να μην ασκείτε υπερβολικά το κουτάβι σας, καθώς αυτή η καταπόνηση στα αναπτυσσόμενα οστά και τις αρθρώσεις του μπορεί να έχει μόνιμο αντίκτυπο στη ζωή και την ανάπτυξή του. Τα ενήλικα σκυλιά πρέπει να ασκούνται για να διατηρούν υγιές βάρος και καλούς μυς. Η ηλικία, η θερμοκρασία και το έδαφος παίζουν ρόλο στο να αποφασίσετε ποια είναι η κατάλληλη άσκηση για τον σκύλο σας.

Πόσο μεγαλώνουν τα Akitas;

Τα Akitas είναι σκύλος μεγαλόσωμης ράτσας. Το πρότυπο AKC για τη φυλή μας είναι 24-26 ίντσες για τα θηλυκά και 25-28 ίντσες για τα αρσενικά. Το Akita είναι πιθανό να κυμαίνεται μεταξύ 90-120 λίβρες. Αυτό είναι ένα μεγάλο και ισχυρό σκυλί με πολλή ουσία και βαρύ κόκαλο. Το Akita, ενώ είναι μεγάλο, θα πρέπει να διατηρείται πάντα σε καλή κατάσταση και να είναι αθλητικό και καλά μυϊκό.

Επικοινωνία

Είμαστε εδώ για κάθε σας απορία